Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Förändringar gällande resevaluta

Vid årsskiftet byter vi leverantör av resevaluta. För dig som kund innebär det ökad flexibilitet. Följande förändringar gäller från och med årsskiftet:

  • För beställning av valuta till kontor behöver vi ha din beställning senast en vecka innan avhämtning då vi inte kommer att ha något valutalager som tidigare. Vi behöver ditt namn och telefonnummer för att kunna genomföra en beställning och du behöver som innan vara kund i banken.
  • För beställning av valuta via REK (rekommenderat brev till postombud) behöver vi samma uppgifter. Du kan då, efter att ha fått avisering via SMS, hämta din resevaluta när det passar dig hos ditt närmaste utlämningsställe. Leveransen tar normalt 1-3 vardagar, porto tillkommer.

Expeditionsavgift tillkommer för båda alternativen.*

OBS! I och med bytet kan vi tyvärr inte köpa eller sälja valuta på våra kontor under perioden 8 december – 3 januari. Vi tackar för visad förståelse.

*Du som Nyckelkund kommer fortsatt att erhålla din resevaluta kostnadsfritt. Läs mer om Nyckelkund på tjorns-sparbank.se/nyckelkund.

Stäng Skriv ut