Hoppa till textinnehållet

Checkout smidig betaltjänst för e-handel

Låt kunden välja hur de vill betala. 

Oavsett om du är ny inom e-handel eller redan är igång kan vi erbjuda ett flertal betaltjänster som passar ditt företag. Med fler betalsätt får du fler kunder vilket kan öka din försäljning.

Betaltjänster via PayEx

Swedbank förvärvade betaltjänstföretaget PayEx i augusti 2017. I och med förvärvet kommer Swedbank och Sparbankerna nu erbjuda ett flertal tjänster inom e-handel via PayEx. Dessutom kan PayEx erbjuda tjänster inom rating, billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering.

För mer information om tjänster inom e-handel, ta kontakt med PayEx via eller 08-411 97 40.

Kortinlösen via internet

Om du inte behöver flera betaltjänster utan endast är intresserad av att ta betalt med kort erbjuder vi kortinlösen via internet. Läs mer på produktsidan för kortinlösen via internet.

Du som har e-handelspaketet idag

Vi har sett över innehållet i våra tjänster inom e-handel och sedan den 3 april 2017 har vi ingen nyförsäljning av e-handelspaketet. Om du har e-handelspaketet kan du fortsätta att använda alla tjänster som ingår precis som tidigare. Det är inga förändringar av tjänsterna och kontaktvägarna till support är samma som tidigare.
Kontaktvägar e-handelspaketet

Skaffa Checkout

Via Swedbank Pay support

Ring 08-411 10 80 eller e-post till för mer information om hur du skaffar Checkout.