Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Företag & föreningar

Här kan du läsa om de tjänster vi erbjuder dig som företagskund. Ring oss gärna på 0304-67 68 69 eller kom in på något av våra kontor så berättar vi mer. Välkommen!

Man står i dörröppning till butik med kläder i skyltfönster

Bättre Affärer-erbjudandet

Man med hörselskydd i snickarverkstad

Bättre Affärer-erbjudandet

Vårt erbjudande Bättre Affärer underlättar din verksamhet och driver den framåt. I denna paketlösning har vi samlat flera bra och användbara tjänster för dig som är småföretagare. Paketet passar såväl nystartade som etablerade företag. Anslut dig enkelt på något av våra kontor.

Man med hörselskydd i snickarverkstad

Företagstjänster

 • Mobilbanken

  Digitala tjänster

  Med våra digitala tjänster står bankens dörrar alltid öppna för dig och ditt företag. Oavsett om du befinner dig hemma, på företaget eller utomlands.

 • En kortläsare på en marknad

  Kort och betalningar – Cash Management

  Det finns mycket att tjäna på att ha en god kontroll över betalningsrutinerna. Det kan handla om att betala i rätt tid, att utnyttja olika kreditmöjligheter och att se till att själva betalningssättet är snabbt och enkelt.

 • En man kör en traktor

  Finansiering

  Finansiering av fastigheter, investeringar i maskiner, leasing och avbetalning etc. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta den finansieringslösning som passar dina behov bäst.

 • Färgprover

  Placeringar

  Vilket placeringsalternativ som passar ditt företag bäst beror helt på er situation och era mål. Beroende på bolagsform så finns det även olika skatteregler att ta hänsyn till.

 • De går igenom anteckningar på ett möte

  Pension och försäkring

  Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pensions- och försäkringsfrågor, både för dig själv och för dina eventuella anställda. Vi hjälper er gärna med lösningar som passar just era behov.

 • Pojke med en fotboll

  Föreningar

  I en förening är det personliga engagemanget, drivkraften och arbetsuppgiften stor och viktig. Våra produkter och tjänster förenklar administrationen och ger mer tid över.

Stäng Skriv ut