Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Kundundersökning – pågår till och med 4 april

Vi på Tjörns Sparbank är måna om dig som kund och vill att du ska vara nöjd med oss som din bank. För att få en bättre bild av hur vi uppfattas av våra kunder och för att få reda på hur vi kan bli en ännu bättre sparbank genomför vi nu en kundundersökning. Undersökningen sker i internetbanken, här på hemsidan, Facebook samt via mejl. Den tar 5-10 minuter att fylla i och är helt anonym. Inga enskilda svar kan särskiljas.

Klicka på länken nedan för att svara:

Frågor kring undersökningen?

Har du frågor eller problem att fylla i undersökningen kan du kontakta supporten på 3S, undersökningsföretaget som vi samarbetar med i denna undersökning, på support@3s.se eller 08-730 26 00.
Vill du bekräfta att undersökningen verkligen kommer från oss på banken kan du kontakta kundtjänst på 0304-67 68 69 eller info@tjorns-sparbank.se.

Inga personliga uppgifter lämnas ut

Med anledning av att undersökningen även kommer att skickas ut via mejl, vill vi påminna dig om att varken Tjörns Sparbank eller någon annan bank ber sina kunder att lämna ut kontonummer, kortnummer, lösenord eller andra personliga uppgifter via mejl.

Tack på förhand för ditt deltagande, dina synpunkter är viktiga för oss!

Stäng Skriv ut