Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vi bryr oss om.

Tjörns Sparbank är en helt egen bank med tre kontor på Tjörn. Hos oss möts du av omtanke, god service och personligt bemötande. Och vi låter vår vinst gå tillbaka till vår bygd istället för till anonyma aktieägare.

Tjörns Sparbank

Vi bryr oss om

Tjörnbron

En engagerad bank nära dig

Vi är en helt egen bank som bara finns på Tjörn. Vår goda lokalkännedom och vår småskalighet gör att vi känner våra kunder väl och kan erbjuda en personlig och anpassad service efter varje kunds behov.

Den lilla banken med det stora innehållet

  • Komplett utbud av konkurrenskraftiga bank- och försäkringstjänster
  • Hög servicenivå, snabba beslut och personliga möten med kompetent personal
  • Rådgivning inom pension, sparande, lån, betalningar, försäkringar och juridik
  • Digitala tjänster såsom Mobilbanken, Mobilt BankID och Swish som underlättar din vardag
  • Kassa/kundtjänst med kontanter på samtliga våra tre kontor

En personlig och lokal sparbank med samhällsengagemang

Den lokala förankringen är grunden för vår verksamhet och har varit så ända sedan starten 1906. Hos oss går inte vinsten till några ägare i form av utdelning, eftersom vi saknar ägare. Istället så stannar vår vinst lokalt, till nytta för våra kunder och bygden. Genom att vara kund hos oss så investerar du i Tjörns utveckling.

Vi ger tillbaka till Tjörn

Vi stöttar många olika verksamheter och projekt inom kultur, trygghet, skola och idrott, såsom årliga skolresor till Nordens Ark för fjärdeklassarna på Tjörn, Tjejjouren Västs arbete för att stötta och stärka unga tjejer, årlig utdelning av kulturstipendium i samarbete med Kulturskolan Tjörn, Sjöräddningssällskapet samt sponsring av ett stort antal idrottsföreningar runt om på ön. Genom våra bidrag till lokala initiativ och vårt engagemang i samhället vill vi hjälpa till att driva utvecklingen framåt och göra Tjörn med omnejd till en bättre plats att bo och verka på.

Läs mer om våra sponsorsamarbeten

Omtanke – Kvalitet – Närhet

Detta är vår värdegrund som genomsyrar hela vår verksamhet och allt vi gör i samspel med våra kunder och vårt samhälle.

Välkommen till Tjörns Sparbank!

– Vi bidrar till att människor och företag på Tjörn utvecklas och växer.

Stäng Skriv ut