Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Försäkringar för dig och din familj

Barn på en säng

Privatekonomin kan drabbas hårt om du plötsligt råkar ut för olycksfall, sjukdom eller dödsfall. Genom oss kan du teckna personförsäkringar som kan öka tryggheten för hela din familj. Var förberedd om det oförutsedda händer och se över tryggheten redan idag.

 • Arbetar med en penna i munnen

  Arbetslöshetsförsäkring

  Klarar din ekonomi att du blir arbetslös? Har du tillräckligt med sparade pengar för att betala lån, hyra eller räkningar under tiden som du söker nytt jobb? Med Trygga arbetslöshetsförsäkring blir tiden mellan jobben inte lika ansträngande.

 • Familj ute på promenad

  Livförsäkring

  En livförsäkring innebär en trygghet för dig och din familj om du dör före 65 års ålder. Den ger ett omfattande skydd i form av ett engångsbelopp för att täcka utgifter som lån på hus, bostadsrätt eller andra investeringar som du och familjen gjort tillsammans.

 • Hantverkare på taket

  Sjukförsäkring

  Hur påverkas din privatekonomi om du blir sjukskriven i en månad eller mer? Om du blir sjukskriven på hel- eller deltid reduceras din inkomst avsevärt. Vi har två sjukförsäkringar som dels ger dig ekonomisk trygghet i upp till ett år, och dels efter ett års sjukskrivning.

 • Kvinna på stranden

  Sjukvårdsförsäkring

  Om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka kan det kännas tryggt att vara garanterad snabb och effektiv vård. Med Trygga sjukvårdsförsäkring slipper du vänta i långa vårdköer och får dessutom ett vältäckande skydd.

 • Personer som fikar

  Sjukkapitalförsäkring

  Den som drabbas av en funktionsnedsättning på grund av en sjukdom eller en olycka måste ofta gå ner i arbetstid samtidigt som kostnaderna för vård och anpassning av hemmet ökar. Det kan påverka hela familjens ekonomi.

 • Ung kvinna med dator

  Olycksfallsförsäkring

  En olycksfallsförsäkring ger ekonomisk trygghet om olyckan är framme. Många har en försäkring som bara täcker olyckor som inträffar under arbetstid och kanske även olyckor som inträffar under resa till och från arbetet. Det är därför tryggt att komplettera med en försäkring som gäller dygnet runt.

 • Mamma med bebis

  Gravidförsäkring

  Vår gravidförsäkring skyddar både mamman och barnet under graviditeten och det första halvåret efter förlossningen. Den ger bland annat ersättning om det uppstår förlossningsskador eller om barnet föds för tidigt.

 • Barn som springer på stranden

  Barnförsäkring

  Hur påverkas din ekonomi om ditt barn skadar sig och behöver ligga en längre tid på sjukhus? När ett barn skadar sig eller blir sjukt är ekonomin det sista man vill tänka på. Med en barnförsäkring kan du koncentrera dig på att vara där för ditt barn.

Stäng Skriv ut