Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Privatkund

Här hittar du information om de tjänster vi erbjuder dig som privatkund. Ring oss gärna på 0304-67 68 69 eller kom in på något av våra kontor så berättar vi mer. Välkommen!

Två vuxna och ett barn bär plankor

Privattjänster

 • Mobilbanken

  Digitala tjänster

  Med våra digitala tjänster är det enklare för dig att ha koll på din ekonomi, att skicka pengar, betala räkningar och se över placeringarna.

 • En familj som packar ur sin bil

  Boende och bolån

  Det finns mycket att ta ställning till när det gäller ditt boende. Vi hjälper dig att hitta en bra och trygg finansiering till din bostadsrätt, villa eller fritidshus.

 • En flicka leker med sin pappa och farfar

  Privatlån och krediter

  Oavsett vad du behöver låna pengar till kan vi hjälpa dig. Kanske har du idag befintliga lån som det kan löna sig att lägga om till bättre villkor?

 • Glatt par ute och vandrar

  Spara och placera

  Med ett bra sparande kan du göra roliga saker i vardagen, få en trygghet, leva ut dina drömmar och ha det bra senare i livet. Vi hjälper dig att hitta ett sparande som passar dina behov.

 • En man ger intruktioner till en äldre kvinna på sin ipad

  Pensionslösningar

  Hur du och din familj vill leva den dag du går i pension är det bara du själv som kan påverka. Ett pensionssparande är en trygghet inför framtiden.

 • Mamma och dotter på säng

  Trygghetsförsäkringar

  Privatekonomin kan drabbas hårt om man råkar ut för olycksfall, sjukdom eller dödsfall. Var förberedd om det oförutsedda händer, se över din trygghet idag.

 • En kortläsare på en marknad

  Kort och betalningar

  Betala med kort, betala räkningar eller för över pengar till utlandet. Här kan du läsa mer om våra olika betaltjänster.

 • Familj nära tillsammans

  Juridiska tjänster

  Som privatkund hos oss får du tillgång till en rad familjejuridiska tjänster som ökar tryggheten för dig och din familj.

 • Unga kvinnor som tar en selfie

  Barn, ungdomar och studenter

  När man är ung finns det mycket roligt som pengarna skall räcka till. Ta kontroll över din ekonomi med våra smarta tjänster.

Stäng Skriv ut