Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Ett par som sitter vid en sjö

Fondguide Premiepension – få hjälp med PPM-sparandet

Hur sätter jag ihop en bra portfölj? Vilka fonder ska jag välja? När är det dags att byta fonder? Att aktivt välja fonder till sitt premiepensionssparande kräver både kunskap och tid. Välj själv bland över 800 st fonder eller gör det enkelt för dig och välj vår förvaltningstjänst Fondguide Premiepension.
  • Fondguide Premiepension är en aktiv förvaltningstjänst för ditt premiepensionssparande, vilket innebär att du själv slipper välja fonder. Det ansvaret lämnar du över till vår samarbetspartner Indecap som är experter på att analysera och utvärdera fondförvaltare.
  • Indecap anpassar fondvalen i ditt sparande utifrån din valda risknivå, rådande marknadsförutsättningar och hur långt du har kvar till din pension.

Extra skydd för nära och kära

Med tjänsten kan du även teckna ett från Pensionsmyndigheten fristående livskydd fram till du fyller 65 år. Ett belopp som motsvarar din premiepension är försäkrat, så att om du skulle avlida betalas dessa pengar ut till dina valda förmånstagare.

Pris

För dig som är under 30 år eller över 65 år är tjänsten kostnadsfri.

För dig däremellan kostar tjänsten 55 kronor per månad och dras via autogiro.

Sedvanliga underliggande fondavgifter tillkommer.

Skaffa Fondguide Premiepension

Kontakta något av våra kontor eller ring 0304-67 68 69 så hjälper vi dig. Du kan också boka en pensionsgenomgång via länken nedan.
Stäng Skriv ut