Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor.

Ställ din fråga här

Bankkonton

Genom att spara på ett sparkonto får du ett tryggt sparande med stor tillgänglighet. Du kan spara på konto med rörlig eller fast ränta. Du vet exakt hur mycket pengar du har om till exempel ett år.

Tjörnbron

Tjörnkonto

Tjörnkonto är avsett för långsiktigt sparande och är ett av marknadens bästa konto i konkurrensen med andra aktörer på sparandemarknaden.

Fasträntekonto TjörnMax

Fasträntekonto TjörnMax passar dig som vill ha hög ränta till låg risk. Du kan välja att binda pengarna på 6 eller 24 månader.

Ung kvinna med dator

e-sparkonto

e-sparkonto är ett konto för ditt sparande som du öppnar själv och använder i internetbanken. Med e-sparkontot får du hög sparränta och kan ta ut dina pengar fritt, utan begränsning av antal uttag.

Ung man i en affär

Ungdomskonto

Om du är under 21 år kan du öppna ett Ungdomskonto i Tjörns Sparbank. Ungdomskontot kan du använda för att sköta dina betalningar och du kan även koppla ett bankkort, mobilbank och internetbank till kontot.

Kvinnor som äter melon

Kapitalkonto

Kapitalkonto är en bra sparform för dig som vill spara tryggt och långsiktigt. På Kapitalkontot har du pengarna lätt tillgängliga när du behöver dem.

Leende kvinna

Lönekonto

Till ditt Lönekonto kan du ansluta alla våra användbara tjänster för att hantera in- och utbetalningar på ett smidigt sätt.

Skrivbord med linne, sax och miniräknare

Servicekonto

Med ett servicekonto kan du enkelt hantera dina olika betalningar. Du får en bättre överblick över dina fasta månadsutgifter som till exempel hyra och lån.

Väg genom skogen

Skogskonto och Skogsskadekonto

Du som har skog vet hur viktigt det är att kunna fördela inkomsten över flera år. Med Skogskonto och Skogsskadekonto får du både en jämnare inkomst och en lägre marginalskatt

Stäng Skriv ut