Hoppa till textinnehållet

Coronaviruset Råd och stöd till företag

Många företag påverkas nu av covid-19-spridningen. Vi tar era  utmaningar på största allvar och arbetar intensivt med att erbjuda olika lösningar för att hjälpa er.

 

För att ge dig som företagare översikt över situationen och vilket stöd du kan få samlar vi löpande information, råd och tips här.

Är du orolig för din eller ditt företags ekonomi? Välkommen att kontakta oss!

I den extrema situation vi just nu befinner oss i möter banken dagligen många privat- och företagskunder som påverkas av effekterna av coronaviruset (covid-19). Företag med likviditetsproblem och privatpersoner som varslas om uppsägning är särskilt utsatta. 

– På Tjörns Sparbank har vi ett starkt samhällsengagemang och vi bryr oss om våra kunder. För oss är det en självklarhet att på olika sätt försöka hjälpa de människor och företag som nu drabbas finansiellt. I oroliga tider måste man hjälpas åt och vi vill vara ett stöd för våra kunder i alla väder, säger Hans Tiderman, VD på Tjörns Sparbank.

Hör av dig till oss så tidigt som möjligt om du är orolig, ju tidigare du hör av dig desto större möjligheter har vi att tillsammans komma fram till en lösning. Kontakta din rådgivare eller ring oss på 0304-67 68 69.

Räkna regeringens stöd

Hur påverkar regeringens åtgärder korttidsarbete, uppskjuten moms och lägre sjuklönekostnad till ditt företag? Och hur kan omställningsstödet hjälpa? Använd olika beräkningsverktyg för att räkna ut hur regeringens åtgärder kan påverka företagets ekonomi. 

Digital devices with hands, tablet, laptop, smartphone

Mer information

Tips till dig som företagare

Här har vi samlat tips och råd om vad du kan göra för att ta företaget igenom den här svåra tiden och hur du kan använda banken digitalt.

Man working on his laptop in a café.

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Three business people in discussion.

Tips till import- och exportföretag i osäkra tider

Stängda gränser, uteblivna leveranser och ökade valutarisker. Import- och exportföretagen drabbas hårt av coronakrisen. 

Tips