Som kund hos Tjörns Sparbank

Hos oss kan du vänta dig personlig och engagerad service. Vi månar om din ekonomi och erbjuder exempelvis sparande genom vårt Tjörnkonto. Vi har all kompetens samlad och kan erbjuda en helhetslösning som passar just dig.

Tjörns Sparbank i samhället

Vi har inga ägare som plockar ut vinst, istället investerar vi delar av vårt överskott i lokala föreningar och initiativ. Läs mer om vårt samhällsengagemang. Exempel på vårt engagemang:

  • Vi besöker barn och unga i deras skolor och utbildar dem i privatekonomi och entreprenörskap. På så sätt bidrar vi till en sund och bra ekonomi över generationerna.
  • Vi vill se fler vuxna som kan hjälpa barn i skolan, därför driver vi ett samarbete med Tjörns kommun där vi får ut vuxna volontärer till skolorna. Volontärerna finns tillgängliga på raster och kan hjälpa till med läsning och sin tid.
  • Varje år bjuder vi alla Tjörns fjärdeklassare till Nordens Ark.

Tjörns Sparbank för föreningslivet

Vi stöttar det lokala föreningslivet för att främja idrott, kultur och gemenskap i samhället. Du känner väl till Tjörns Sparbank Arena? Vi stöttar bland annat:

  • Tjörns Brukshundklubb
  • GF Atletica
  • Kulturskolan
  • Tjörns Ridklubb
  • Rönnängs IK

Vi bryr oss om

Ända sedan 1906 har vi utvecklat våra tjänster och erbjudanden, men alltid med samma grundidé. Att sparande är för alla och att en sparbanks vinst ska återinvesteras i samhället, så att den kommer till nytta för många.

Än idag följer vi sparbanksidén – att hjälpa människor och företag att förverkliga sina drömmar genom en sund och hållbar ekonomi och samtidigt göra vår bygd till en bättre plats. Det är därför vi stöttar massor av lokala föreningar och initiativ inom idrott, kultur, samhälle och skola.

Vi vill bidra till vår bygds bästa genom vår sponsring och vårt samhällsengagemang. Vi tror nämligen att om vi kan göra vår del av världen till en skönare plats, så har många människor glädje av det.

Välkommen som kund i Tjörns Sparbank, du också.