Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Rollen som privatrådgivare omfattar att erbjuda kvalificerad rådgivning till bankens privatkunder, både i det spontana och bokade mötet. Som privatrådgivare arbetar du med alla delar av privatkundens ekonomi – Spara, Låna, Försäkra och Pension. Du träffar både befintliga och nya kunder och har en egen kundstock som du utvecklar och tar ansvar för.

Vi söker dig som är flexibel och samtidigt noggrann, strukturerad och driven med en positiv inställning. Du har en stark vilja och förmåga att utveckla affären med våra kunder.  Du är lyhörd, skapar förtroende i kundmötet och brinner för att alltid vilja överträffa kundens förväntningar. Du agerar alltid utifrån kundens bästa och bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. En förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta i grupp. Du skall även tycka om att skapa goda relationer både i och utanför banken.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av såväl kreditgivning, som spara samt försäkringsdistribution. Försäkringsdistributionsrätt samt SwedSec-licens för investeringsrådgivning och bolån är ett krav.

Varför jobba hos oss på Tjörns Sparbank?

Tillsammans arbetar vi prestigelöst och hjälps åt i alla lägen och strävar efter en hög kundnöjdhet samt att ha roligt på jobbet. Vi har högt till tak och att göra varandra bättre ser vi som ett vinnande koncept. 

Tjänsten är tillsvidare och avser heltid.

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Stf Privatmarknadschef Anna Berg Lindqvist, 0304-67 66 65 alternativt .

Facklig företrädare Mathias Cedergrund nås på .