Meny
Vårt samhällsengagemang
Om oss
Hållbarhet
Säkerhet och bedrägerier

Myggenäs IBK

Glädje, respekt, engagemang och kamratskap är ledorden som genomsyrar Myggenäs innebandyklubb.

”Det handlar om hur man vill bli bemött och hur man vill känna sig när man kommer till vår förening”, berättar Magnus Andersson som är ordförande i Myggenäs IBK.

Vi har träffat Magnus som är en riktig eldsjäl med många järn i elden. Han började spela innebandy vid 13 års ålder och har sedan dess engagerat sig i föreningen på flera sätt. Han har sedan länge suttit i styrelsen och har tränat många lag, både herrar, damer och ungdomslag. Numera beskriver han sig som föreningens ”spindel i nätet”, vilket är något han trivs med.

”Jag hanterar allt från bokning av hallen till andra styrelsefrågor. Jag är deras allt i allo”, säger Magnus.

Myggenäs IBK har 14 lag i olika åldrar. Det finns inget damlag i dagsläget, men det är något de jobbar aktivt på att få till.

”Föreningen går runt tack vare eldsjälar och ett väldigt roligt ideellt arbete. Man får mycket tillbaka för den insats man gör”, menar Magnus.

Magnus vill även lyfta fram föreningens stödfond, som hjälper medlemmar som har det svårt ekonomiskt. Genom fonden kan medlemmar anonymt söka bidrag för att täcka avgifter, kläder och material.

”Detta är ett fantastiskt initiativ! Det känns jättebra att vi kan erbjuda detta till dem som har det tufft”, säger han.

Huvudsponsor till Myggenäs IBK

Magnus berättar avslutningsvis vad Tjörns Sparbanks sponsring betyder för klubben.

”Vi är väldigt tacksamma! Jag tycker att det är fantastiskt att ni som bank ger tillbaka till föreningar på Tjörn. Almö Livs och Tjörns Sparbank är huvudsponsorer för Myggenäs IBK och gör otroliga insatser för föreningen. Jag vill rikta ett stort tack till er båda ifrån hela Myggenäs IBK”.

sponsor

Vill du läsa om fler eldsjälar och föreningar?