Meny
Vårt samhällsengagemang
Om oss
Hållbarhet
Säkerhet och bedrägerier

Tjörns Brukshundklubb

Tjörns Brukshundsklubb ligger på en fin skogstomt mellan Skärhamn och Kållekärr. På klubben finns en stor gräsplan, deras apellplan, där hundar och människor träffas i en fantastisk miljö omgiven av skog och berg. Apellplanen är inte bara en plats för hundsporter och aktivering, även skogen och dess omgivning används för spår, uppletande och härliga promenader. En extra fördel är möjligheten att träna långt in på kvällen, tack vare den belysning som täcker hela området.

Tjörns Brukshundsklubb är en ideell förening där medlemmarna uppmuntras att träna med sina hundar efter klubbens ledord: i glädje, gemenskap och utveckling för både hundar och människor. 

– Hundträning går för många långt utöver en vanlig hobby, det är en daglig livsstil där hundarna verkligen blomstrar i sin naturliga miljö,
säger Martin Nordevik Tjörns Brukshundklubb

Medlemmarna beskriver klubben som en plats där starka band byggs mellan människor och hundar. 

Hundarna anses ju vara människans bästa vän och här på klubben får man verkligen se bevis för det.

– Vi har precis avslutat ett fantastiskt 2023, med många uppskattade aktiviteter, mentalbeskrivningar och tävlingar. Det har inte minst varit för alla fantastiska sponsorer som gett fina priser till våra tävlingar. Vi har även fått en del nya medlemmar som tycker det är en trevlig klubb med många välkomnande medlemmar. Det är våra drivande medlemmar, instruktörer och funktionärer som gör vår klubb till vad den är idag, avslutar Martin Nordevik.

Stolta sponsorer 

Vi på Tjörns Sparbank är stolta sponsorer till Tjörns Brukshundklubb. 

 

Dogs

Vill du läsa om fler eldsjälar och föreningar?