Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag & föreningar

Här kan du läsa om de tjänster vi erbjuder dig som företagskund. Ring oss gärna på 0304-67 68 69 eller kom in på något av våra kontor så berättar vi mer. Välkommen!

Man står i dörröppning till butik med kläder i skyltfönster

Företagstjänster

 • Mobilbanken

  Digitala tjänster

  Med våra digitala tjänster står bankens dörrar alltid öppna för dig och ditt företag. Oavsett om du befinner dig hemma, på företaget eller utomlands.

 • En kortläsare på en marknad

  Kort och betalningar – Cash Management

  Det finns mycket att tjäna på att ha en god kontroll över betalningsrutinerna. Det kan handla om att betala i rätt tid, att utnyttja olika kreditmöjligheter och att se till att själva betalningssättet är snabbt och enkelt.

 • En man kör en traktor

  Finansiering

  Finansiering av fastigheter, investeringar i maskiner, leasing och avbetalning etc. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta den finansieringslösning som passar dina behov bäst.

 • Färgprover

  Placeringar

  Vilket placeringsalternativ som passar ditt företag bäst beror helt på er situation och era mål. Beroende på bolagsform så finns det även olika skatteregler att ta hänsyn till.

 • De går igenom anteckningar på ett möte

  Pension och försäkring

  Som företagare och arbetsgivare har du ansvaret för pensions- och försäkringsfrågor, både för dig själv och för dina eventuella anställda. Vi hjälper er gärna med lösningar som passar just era behov.

 • Pojke med en fotboll

  Föreningar

  I en förening är det personliga engagemanget, drivkraften och arbetsuppgiften stor och viktig. Våra produkter och tjänster förenklar administrationen och ger mer tid över.

Stäng Skriv ut